U17 Berchem op één been kampioen! | Jeugdopleiding K. Berchem Sport

Jeugdopleiding K. Berchem Sport

Nieuws

U17 Berchem op één been kampioen!

📁 Bovenbouw, U17, Wedstrijdverslagen 🕔05.december 2015
U17 Berchem op één been kampioen!

Alles en iedereen was er zaterdag klaar voor om thuis tegen Sint-Niklaas kampioen te worden. De coach had een overwinning geëist, de spelersgroep was gefocust, de cava stond een beetje koud, op de spelersbank lag de geelzwarte vlag van de Leeuwkes klaar en stond een muziekinstallatie opgesteld. Er moest met stijl en klasse gewonnen worden: op Sint-Niklaas hadden we een 0-2 voorsprong in de laatste vijf minuten uit de handen laten glippen.

Liefst vijf keer mocht Sam de geluidsknop een draai geven om een doelpunt te vieren. Hoe gebeten en gretig de jongens waren om kampioen te worden, bleek toen Achraf bij een 2-1 tussenstand heerlijk binnenknalde – al even mooi als de andere vier doelpunten: spelers, bankzitters, geschorsten en geblesseerden liepen naar de cornervlag om die cruciale treffer te vieren.
Na het laatste fluitsignaal werd de viering ingezet. ‘Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!’ De lekkere Cava spoot uit de flessen, de beeldpers maakte de ultieme kampioenenfoto. Het (onbevestigde) gerucht gaat dat er in de kleedkamer zelfs tequila werd geproefd – wat niet uit te sluiten valt met een Mexicaanse coach.

Met nog twee van de vijftien speeldagen te gaan, oogt de rangschikking nu al  indrukwekkend: een straatlengte voorsprong op de tweede, beste aanval, beste verdediging – en dus ook beste middenveld. Zoals Hector zou zeggen: ‘Hasta la victoria siempre’. Op naar de volgende titel!

Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels

Lidgeld 2018-2019

Lidgeld 2018-2019

Beste ouders en spelers, hieronder kan U alle nodig info terugvinden voor het betalen van het lidgeld voor het seizoen

Lees meer