Wedstrijdverslag 4 februari 2017 Zammel – KBS Vrouwen (0-3) | Jeugdopleiding K. Berchem Sport

Jeugdopleiding K. Berchem Sport

Nieuws

Wedstrijdverslag 4 februari 2017 Zammel – KBS Vrouwen (0-3)

📁 Vrouwen 🕔05.februari 2017
Wedstrijdverslag 4 februari 2017 Zammel – KBS Vrouwen (0-3)
Zaterdag 4 februari 2017: Zammel – KBS vrouwen 0-3
 
De eerste 20 min werd Zammel weggespeeld door prachtige combinaties over de flanken met na 8 min al een prachtig doelpunt van Barbara .
Berchem is blijven voetballen met goede combinaties en veelndruk waardoor Zammel het heel moeilijk had om de bal in de ploeg te houden, na iets meer dan een half uur gespeeld te hebben, trapt Karin van net buiten de backlijn de bal tegen de lat, de bal valt op de doelman haar hoofd en zo in het doel. Met 2-0 gaan we de rust in . 2de helft start Berchem met veel druk en nog steeds wordt er goed gevoetbald door Berchem, jammer genoeg komt de laatste pas niet aan en kunnen we geen 3de doelpunt maken op dat moment.
Als het van dicht niet lukt proberen we het van op een afstand na pogingen van Marie,Marieke Barbara, Kendra en Steffi trapt Karin het 3de doelpunt via de lat heerlijk binnen 3-0 wordt dan ook de einduitslag !
 
Nog een woordje van onze interim coach Ben vermits coach Marc ziek in bed lag heeft hij de honneurs waargenomen. Langs deze weg wensen we coach Marc veel beterschap.
 
Dames ik heb als interim trainer vandaag een zeer goed voetballend Berchem gezien, jullie hebben met karakter en als team blijven druk zetten waardoor Zammel geen enkele doelpoging heeft gehad.
Proficiat voor jullie inzet en overwinning !!
 
Ben A.
Deel dit artikel met vrienden