Wedstrijdverslag U14 IP – R. Cappellen FC | Jeugdopleiding K. Berchem Sport

Jeugdopleiding K. Berchem Sport

Nieuws

Wedstrijdverslag U14 IP – R. Cappellen FC

📁 U14, Wedstrijdverslagen 🕔26.oktober 2015
Wedstrijdverslag U14 IP – R. Cappellen FC

Op een lekkere najaarse herfstdag  mochten we thuis aantreden op ons kunstgrasveld tegen de geel-roden uit Cappellen. Onze jongens waren er op gebrand om de 3 punten thuis te houden. Na een aarzelend begin waar de bezoekers gretiger uit de startblokken kwamen, duurde het even vooraleer onze jongens op dreef kwamen. Echt uitgespeelde kansen waren schaars en zo eindigde het eerste quarter op 0 – 0.

In het tweede quarter zagen we een prachtig verstuurde dieptebal van Bilal die ons “brommerke” Quinten bereikte en volgde er een mooie voorzet die de doelman niet volledig kon onschadelijk maken zodat de goed gevolgde Badr met zijn hoofd de 1-0 op het bord zette. Enkele afsstandsschoten van o.a. Lucca en Arno mistten precisie. Toen Badr in het straatje gestuurd werd mistte hij ook “de” kans op 2-0 maar een uitstekend acterende goalie van de bezoekers voorkwam verder onheil. Juist voor rusten, kwamen de Berchem-boys goed weg toen Cappellen, na  centraal slecht uitverdedigen, de kans kreeg op de gelijkmaker maar gelukkig strandde de bal op de paal. Rusten dus bij 1-0.

Tijdens de rust werd er toch het één en ander bijgestuurd en zagen we een meer gedreven en bij momenten prachtig voetballend Berchem. Len scheurde over zijn linkerflank en zorgde geregeld voor gevaar. Jay werkte zich te pletter. Jente speelde een goede wedstrijd en leed weinig of geen balverlies. Senne vocht voor wat hij waard was en ging mee voorop in de strijd. Arno liep in het middenveld alle gaatjes dicht. De wederoptredende kapitein Thomas dirigeerde en  stuwde zijn ploeg vooruit. Tiebe en Nicola infiltreerden regelmatig mee door de centrale as. Jonas en Jorrit hielden de boel achterin goed gesloten. Er stond nu nog maar één ploeg op het veld en dat was Berchem. Er werd aan een veel hoger tempo gespeeld  en de bal ging met momenten goed van voet naar voet. Na een mooie voorzet vanop links kon Badr aan de tweede paal zijn tweede doelpunt binnenprikken.

Een aanval door het centrum werd door Jay keurig afgewerkt in de linkerbenedenhoek en zo was de wedstrijd beslist. Cappellen probeerde af en toe nog eens tegen te prikken maar onze verdediging hield de 0 op het bord en Kobe, onze doelman zag dat het goed was en bleef geconcentreerd mee voetballen. De mooiste aanval van de wedstrijd over verschillende stationnetjes, kon Jente jammer genoeg niet verlengen in een doelpunt. Zo werd de eindstand 3 tegen 0. Ook Cappellen verdient een pluim voor hun sportiviteit en het steeds proberen te voetballen van achteruit. Maar vandaag waren de geelzwarten ietsjes beter.
Proficiat jongens voor het tot nog toe afgelegde parcours. Dit is het resultaat van hard werken en de samenhorigheid van de ganse groep. Doe zo verder.

Voor Berchem speelden : Kobe, Jonas, Tiebe, Nicola, Jorrit, Lucca, Senne, Arno, Thomas, Bilal, Jente, Badr, Jay, Len en Quinten.

Deel dit artikel met vrienden