Wedstrijdverslag zaterdag 11/2/2017: KBS Vrouwen – KFC Ranst B (8-0) | Jeugdopleiding K. Berchem Sport

Jeugdopleiding K. Berchem Sport

Nieuws

Wedstrijdverslag zaterdag 11/2/2017: KBS Vrouwen – KFC Ranst B (8-0)

📁 Vrouwen 🕔13.februari 2017
Wedstrijdverslag zaterdag 11/2/2017: KBS Vrouwen – KFC Ranst B (8-0)
Zaterdag 11 februari  KBS – Ranst  8-0
Een nieuwe winterprik zorgde voor een licht besneeuwd terrein dat overigens goed bespeelbaar was. Uit de heenwedstrijd onthouden we een vlotte voorsprong bij de rust maar ook dat Ranst over heel wat veerkracht beschikte in de tweede helft.
Berchem ging gretig van start met onmiddellijk doelgevaar en een hoekschop .. Lotte stuurde de bal in het pak en Marieke stond op de goede plaats om beheerst af te werken … binnen de minuut 1-0 .. een blitzstart.
Onze dames brachten van op de flanken de bal snel voor doel en zo waren er kansen voor Assia, Steffy , Marieke en Karin . Op het kwartier weer zo’n goede voorzet van op links, de Ranstkeeper ging gepast in de voeten van Assia maar kon de bal enkel wegduwen … een goed gevolgde Barbara kon de 2-0 binnen leggen. Daarna werd het spel almaar minder zuiver met een laatste pass die niet aankwam. In minuut 34 werd Aranka door Steffy weggestuurd Aranka bleef kalm en scoorde netjes de 3-0.  Vijf minuten voor rust kon Karin een doeltrap onderscheppen en breed leggen voor de goed vrijgelopen Assia … keeper kansloos en 4-0. En net voor affluiten kregen we een kopietje van het vorig doelpunt deze keer Assia die de bal voor de voeten van Karin bracht en opnieuw een kansloze keeper versloeg 5-0   de ruststand.
Met de tweede helft kwam Jay in de ploeg voor Marieke. Ranst probeerde wat terug te doen en met momenten lieten ze aardig voetbal zien maar ze geraakten nooit voorbij een sterk spelende Marie, Charlotte, Lotte, Naomi en zo bleef Veerle, op enkele terugspeelballen na, werkloos. In minuut 51 vonden Babs en Assia een vrijstaande Aranka die zonder twijfelen de bal in de verste hoek dropte 6-0. Even later volgde de mooiste aanval uit de wedstrijd…. na zo’n zeven tussenstationnetjes gooide Babs in één tijd de bal over de verdediging en opnieuw kon Aranka goed afwerken 7-0.
Karin en Steffy waren nog heel dicht bij een doelpunt met prima afstandsschoten, Babs rondde een mooie aanval af met een goed schot binnenkant paal en Charlotte die een vrije rol kreeg kwam nog enkele keren gevaarlijk opzetten. Hafsa die een verdienstelijke Assia was komen vervangen kreeg ook nog een grote kans en even zag het er naar uit dat ze haar reputatie als supersub weer zou waarmaken maar een goede keeper ranselde de bal uit haar voeten … recht in de baan van Aranka die haar vierde tegen de netten knalde 8-0.
Onze dames behaalden zodoende een probleemloze zege met veel kansen en enkele mooie doelpunten … nog een pluim voor de bezoekende keeper die haar ploeg behoedde voor dubbele cijfers.
Volgende week trekken we naar Blaasveld …
MA
Deel dit artikel met vrienden