Wedstrijdverslag zaterdag 30/9/2017: KBS Vrouwen – FC Schoonbroek | Jeugdopleiding K. Berchem Sport

Jeugdopleiding K. Berchem Sport

Nieuws

Wedstrijdverslag zaterdag 30/9/2017: KBS Vrouwen – FC Schoonbroek

📁 Vrouwen 🕔02.oktober 2017
Wedstrijdverslag zaterdag 30/9/2017: KBS Vrouwen – FC Schoonbroek
Zaterdag 30 september 2017, de laatste zaterdag van september en de herfst had zijn intrede al gedaan. Toch moesten onze leeuwinnen thuis de wei in om de dames van FC Schoonbroek uit Retie partij te geven. De eerste helft regende het pijpenstelen en leek het anders zo zwierige voetbal meer op waterpolo. Toch kon Kendra na tien minuten onze leeuwinnen op voorsprong brengen. In de vijfentwintigste minuut kon Aranka deze score verdubbelen. Zo konden onze leeuwinnen de rust in gaan met een goede voorsprong. Na de rust was het minder beginnen regenen wat het spel ten goede kwam. FC Schoonbroek kon echter niets terug doen aan hun achterstand, er kwam eigenlijk weinig dreiging, mede door het feit dat het duo Joan en Houda met de hulp van Lotte en Linda achteraan alles wisten weg te werken.
Het waren onze leeuwinnen die nog eenmaal konden scoren. In de tweeënzestigste minuut kon nogmaals Aranka de score op 3-0 brengen. Deze 3-0 werd ook de eindstand. Onze trainers Bruno en Cliff kunnen weer gerust zijn, de drie punten bleven in Berchem.
Door deze overwinning blijven we op koers en halen we een mooie 12 op 15 en blijven we op een gedeelde tweede plaats.
We moeten enkel Blauwvoet Oevel laten voorgaan welke nog geen punt hebben laten liggen, dit wordt de opdracht voor onze leeuwinnen.
Nu zaterdag 7 oktober om 14.00 uur geven Maria Ter Heide partij op hun veld om dan op 14 oktober thuis Weelde te ontvangen om 15.00 uur.
Supporters wees op post om onze leeuwinnen de drie punten te helpen veroveren.
We kunnen ook al meegeven dat we op zaterdag 28 oktober 2017 thuis spelen om voorlopig 15.00 uur voor de Beker Van Antwerpen tegen KFC Lentezon Beerse, een ploeg uit de eerste provinciale afdeling, een goede test voor volgend seizoen 🤔😜😉
We danken APS uit Hoboken en Autajon uit Wommelgem voor hun steun aan deze wedstrijd.
Deel dit artikel met vrienden