Berchemspelers trainen en spelen op Genkse bodem | Jeugdopleiding K. Berchem Sport

Jeugdopleiding K. Berchem Sport

Nieuws

Berchemspelers trainen en spelen op Genkse bodem

📁 Algemeen 🕔26.februari 2016
Berchemspelers trainen en spelen op Genkse bodem

De samenwerking tussen de jeugdopleidingen KRC Genk en KBS krijgt stilaan meer gestalte. De krokusvakantie was immers een geschikte periode om dit in de verf te zetten.

De ondertussen door vele spelers gekende Talentendag die 2 maal per jaar plaatsvindt op K Berchem Sport voor vele spelers uit de regio. De voetballertjes beleefden veel voetbalplezier aan de trainingen van onze beide trainerskorpsen.

Op de Jeugdacademie van KRC Genk zelf waren gedurende de afgelopen week Berchemspelers van verschillende leeftijdsgroepen te gast om mee te trainen op Eliteniveau. Onze jongens genoten van de entourage en de goede ontvangst op blauwwitte bodem.  Het niveau van onze spelers werd bovendien erg geapprecieerd. Zelfs in die mate dat een aantal jongens aan het einde van de maand zullen aantreden in het truitje van de KRC Genk in competitie en op tornooien.  Onze samenwerking staat het immers toe om spelers te laten aantreden op eliteniveau.Op 27 april speelt Jong Berchem vriendschappelijk tegen een selectie van de U17-U19.

Deze doorstroming  is zeker een pluim op de hoed van alle trainers en verantwoordelijken van onze Jeugdopleiding. De Jeugdopleiding KBS levert opleidingswerk af op hoog niveau.

De tetrastrainingen (Technical Training Support), techniektrainingen voor geselecteerde KBS-spelers door een trainer van KRC Genk en Karim Bachar (voor KBS), werden opnieuw aangevat tot aan de paasvakantie.

In de komende periode zullen meer spelers en ploegen kunnen genieten van onze goede samenwerking. We kijken er nu al naar uit.

genk

 

Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels

Samenwerkingsverband K. Berchem Sport & RSC Anderlecht

Samenwerkingsverband K. Berchem Sport & RSC Anderlecht

Op 11 december 2018 kondigde het jeugdmanagement van K. Berchem Sport een veelbelovend samenwerkingsverband aan met niemand minder dan RSC

Lees meer