KBS en uw onderneming, de sleutel tot succes | Jeugdopleiding K. Berchem Sport

Jeugdopleiding K. Berchem Sport

KBS en uw onderneming, de sleutel tot succes

Wat een jaar beleefde het Antwerpse voetbal vorig seizoen! Berchem Sport versloeg op de laatste speeldag Cappellen en zal vanaf komend seizoen aantreden in de 1e Amateurliga. Ook de buren in Antwerpen deden hun duit in het zakje en mogen aantreden in een hogere reeks.
De vibe die nu in het Antwerpse voetbal heerst, is ongekend. De supportersaantallen blijven stijgen en iedereen is vandaag de dag apetrots om de kleuren van zijn geliefde club weer te tonen aan de hele wereld.

Berchem Sport is al een hele tijd aan deze weg aan het timmeren. Niet enkel om zich te profileren als traditieclub in Antwerpen en daar rond, maar ook achter de schermen wordt zeer hard gewerkt om onze supporters en spelers een fantastische beleving te bezorgen.

Niet enkel onze eerste ploeg doet het fantastisch maar ook onze jeugdwerking is het terrein in Vlaanderen weer aan het veroveren. Jeugdspelers zijn trots om in het Berchem-shirt op het veld te verschijnen en dit toont zich ook in de interesse om aan te sluiten bij onze club. Het niveau van onze jeugdopleiding is al jaren in stijgende lijn aan het evolueren, zo getuige niet enkel het hernieuwde label Double Pass 4 sterren, maar ook de prijs Double Label Meest Verdienstelijke Jeugdopleiding en de Best Practice Award voor Individuele Evaluatie en Begeleiding.

Wij nemen U graag mee in de flow die momenteel op K. Berchem Sport en in het Antwerpse voetbal heerst en bieden U de mogelijkheid uw bedrijfsnaam aan onze club te linken via sponsoring. U zal uw naam verbinden aan een stabiele Antwerpse traditieclub met een jeugdwerking waar men nog vaak van zal horen. Zoals U vast weet als zaakvoerder, is naamsbekendheid een grote plus in de zakenwereld. Bij Berchem Sport staan wij zeer open om met uw hulp een nieuw en blijvend succesverhaal te schrijven! Contacteer ons gerust en wij doen U met veel plezier alle sponsormogelijkheden uit de doeken.

Contact opnemen is mogelijk via mail met Tom Aerts op aerts-tom@telenet.be