Verslag G-iants – Puurs: fun en goals verzekerd! | Jeugdopleiding K. Berchem Sport

Jeugdopleiding K. Berchem Sport

Nieuws

Verslag G-iants – Puurs: fun en goals verzekerd!

📁 G-ploeg, Wedstrijdverslagen 🕔26.oktober 2016
Verslag G-iants – Puurs: fun en goals verzekerd!

Op zaterdag 22 oktober ’16 was het aan onze G-iants om de geel/zwarte kleuren te verdedigen tegen en op Puurs!
Om 11u werd er afgesproken met beide teams op Berchem om de verplaatsing te maken naar Kalfort Puurs! Om 12u30 stond de wedstrijd van onze Niveau 4 ploeg geprogrammeerd.

 

Reeds bij de opwarming merkten wij op dat onze atleten er goesting in hadden, maar het waren echter de spelers uit Puurs die met 3 snelle doelpunten ons op achtervolgen aanzetten!

Onze geel/zwarten lieten de moed niet varen en gingen voluit voor de aanval en dit met gevolg! De achterstand werd omgezet naar een 3-3 gelijke stand dit met prachtige passes en prima afwerking! Nadien kregen we een gesloten wedstrijd met technische hoogstandjes langs beide kanten, maar zonder doelpunten!
Met nog 5 min op de klok wist Puurs een geslaagde actie af te ronden en bleek de overwinning binnen! Maar dat was zonder de weerbaarheid van onze geel/zwarten gerekend die in de allerlaatste minuut de bordjes in evenwicht brachten! Bijgevolg een fijne wedstrijd met een leuke score, dit onder het goedkeurend oog van een T1 uit het verleden van KBS, nl Bart Selleslaghs die ons nog niet vergeten was, Top!

Om 13u30 werd er dan gevoetbald op Niveau 2. Deze wedstrijd verliep helemaal anders! Ditmaal waren het de geel/zwarten die al snel door frivool voetbal, enkele hoogstandjes en tactisch vernuft van de coaches 3-0 uitliepen! De Purenaars bleken even van slag, maar dit bleek maar van korte duur want na de rust voetbalden zij de bordjes weer in evenwicht, 3-3! Wat beide teams in de slotminuten nog probeerden bleek ijdele hoop! En net zoals bij Niv 4 bleven wij steken op een gelijk spel!

Na de wedstrijden werden er boterhammen aangeboden door de club (Puurs) en een drankje door onze ex T1 van Berchem Sport en nu T1 bij Bornem, Bart Selleslaghs! Waarvoor dank!

Wij danken al onze felle supporters en ouders voor hun aanwezigheid,
en hopen op nog meer fans bij onze volgende wedstrijden,

Het G-iant team KBS

Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels

Jeugdtornooi KBS weer een voltreffer!

Jeugdtornooi KBS weer een voltreffer!

De weergoden waren ons Welpentornooi gunstig gezind en glimlachten de jonge spelers toe die enthousiast en met veel geestdrift het

Lees meer