Wedstrijdverslag 14/4/2018: Wuustwezel – KBS Vrouwen (2-3) | Jeugdopleiding K. Berchem Sport

Jeugdopleiding K. Berchem Sport

Nieuws

Wedstrijdverslag 14/4/2018: Wuustwezel – KBS Vrouwen (2-3)

📁 Vrouwen 🕔16.april 2018
Zaterdag 14 april 2018, onze laatste uitwedstrijd van het seizoen, we speelden om 12.00 uur tegen en op Wuustwezel.
Het zonnetje was alleszins van de partij, en de opdracht voor onze vrouwen was duidelijk, de drie punten mee naar Berchem nemen om onze vierde plaats in het klassement te kunnen behouden.
En ze hadden het begrepen, hoewel Wuustwezel zeker geen hapklare brok was, dit in tegenstelling tot de heenwedstrijd, kon Lotte de score toch openen na 19 minuten, 0-1 voor Berchem.
Na 23 minuten kon Joyce de stand verdubbelen tot 0-2.
Voor rust echter kon Wuustwezel tegenscoren, de rust werd bereikt met 1-2.
De tweede helft was iets moeilijker voor ons en tot overmaat van ramp kon Wuustwezel in minuut 80 nog eens scoren, 2-2, het beloofden nog 10 lange en zware minuten te worden voor Berchem.
Maar in minuut 83 kon Anita de eindstand vastleggen 2-3 en de drie punten mee naar Berchem.
Het was een lastige wedstrijd, niet alleen door Wuustwezel maar ook en vooral door de scheidsrechter die ons twee strafschoppen onthield die duidelijk strafschoppen waren en die tot overmaat van ramp Wuustwezel wel een strafschop toekende die helemaal geen was. Gelukkig kon Silli deze strafschop stoppen. Er waren wel meer dubieuze beslissingen van deze scheidsrechter maar het kon Wuustwezel niet verder helpen.
Op 17 april 2018 om 19.30 uur spelen onze vrouwen nog een vriendschappelijke wedstrijd tegen Ik Dien, deze wedstrijd gaat door op de pleinen van Mortsel Oude God, iedereen welkom, toegang gratis.
Verder hebben we op 21/4/2018 om 10.00 uur een infodag voor speelsters, meisjes en ook voor iedereen die interesse heeft om aan te sluiten bij het damesvoetbal. Dit gaat door in De Chalet van Berchem Sport.
Op diezelfde dag spelen onze vrouwen om 15.00 uur de laatste wedstrijd van dit seizoen thuis tegen Westmalle, het is een topwedstrijd want Westmalle maakt nog kans om kampioen te worden, maar dan zullen ze voorbij onze leeuwinnen moeten.
Wij danken onze trouwe partners: APS uit Hoboken, belettering van uw textiel, Maes uit Hemiksem, loodgieter aan huis, autajon uit Wommelgem.
Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels

Vernieuwde website

Vernieuwde website

Bezoek onze vernieuwde website voor al het laatste nieuws omtrent het meisjes- en vrouwenvoetbal.   https://www.kbs-vrouwenvoetbal.be/

Lees meer