Wedstrijdverslag 4/4/2018: KBS Vrouwen – FC Blaasveld | Jeugdopleiding K. Berchem Sport

Jeugdopleiding K. Berchem Sport

Nieuws

Wedstrijdverslag 4/4/2018: KBS Vrouwen – FC Blaasveld

📁 Vrouwen 🕔06.april 2018
Wedstrijdverslag 4/4/2018: KBS Vrouwen – FC Blaasveld
Woensdagavond 4/4/2018 speelden onze vrouwen een inhaalwedstrijd thuis tegen FC Blaasveld.
De match begon om 20.30 uur, Deze match was nog niet goed op gang getrapt toen Charlotte met een pegel de stand al op 1-0 kon brengen, dit was na 2 minuten speltijd.
Joyce kon deze stand verdubbelen in de 21ste minuut, nog een zeven minuten later maakte Maya er 3-0 van. Net voor rust in minuut 41 kon Blaasveld de score milderen tot 3-1.
We hebben een fantastische eerste helft gezien van onze dames die met goed tik-tak voetbal de tegenstrever niet aan de bal hebben laten komen. De stand kon op dat moment nog een pak hoger liggen als alle kansen afgewerkt waren. Ook de scheidsrechter was ons niet gunstig want een overduidelijke strafschop legde hij buiten de zestien.
De tweede helft was iets moeilijker, de tegenstand was groter, toch hebben onze dames nog heel wat kansen gekregen maar er kon niet meer gescoord worden. Ook Blaasveld kon niet scoren hoewel ze ook wel heel goede kansen hebben gekregen, maar telkens kregen ze een ijzersterke Lotte op hun weg die voor de gelegenheid onze zieke keepster Silly vervangde.
Al bij al een leuke wedstrijd konden we woensdag aanschouwen en voor zij die er niet bij waren hadden deze keer meer dan ongelijk.
Maar nu zaterdag 7 april krijgen jullie een nieuwe kans om onze ijzersterke dames aan het werk te zien, dit om 15.00 uur thuis tegen Zwarte Leeuw, dus supporters allemaal op post.
Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels

Vernieuwde website

Vernieuwde website

Bezoek onze vernieuwde website voor al het laatste nieuws omtrent het meisjes- en vrouwenvoetbal.   https://www.kbs-vrouwenvoetbal.be/

Lees meer