Wedstrijdverslag 7/4/2018: KBS Vrouwen – Zwarte Leeuw (7-2) | Jeugdopleiding K. Berchem Sport

Jeugdopleiding K. Berchem Sport

Nieuws

Wedstrijdverslag 7/4/2018: KBS Vrouwen – Zwarte Leeuw (7-2)

📁 Vrouwen 🕔10.april 2018
Wedstrijdverslag 7/4/2018: KBS Vrouwen – Zwarte Leeuw (7-2)
Wedstrijdverslag van zaterdag 7 april 2018. Onze vrouwen speelden thuis tegen Zwarte Leeuw. De wedstrijd begon niet zo goed voor onze vrouwen, na 9 minuten kon Zwarte Leeuw prikken en stond het 0-1. Tijd om wakker te worden en ons spel niet aan te passen aan het spel van de tegenstrever maar ons eigen voetbal te spelen. Dit lukte maar mondjesmaat. In minuut 24 kon Anita dan eindelijk tegenprikken zodanig dat het 1-1 werd, 6 minuten later kon Jay dan de voorsprong uitbouwen naar 2-1, maar nog geen minuut later stond het terug gelijk, Zwarte Leeuw kon terug scoren en we gingen de rust in met 2-2. Na de rust kwamen onze dames als herboren uit de kleedkamer en in minuut 55 kon Anita nog een scoren. Dan was het de beurt aan Charlotte, met een geweldige hattrick kon zij in minuut 68, minuut 78 en minuut 80 driemaal scoren en de stand op 6-2 brengen. In minuut 82 kon dan nog de ingevallen Hafsa de eindstand vastleggen 7-2.
Geheel verdiend konden we de broodnodige 3 punten in Berchem houden.
Met dank aan onze sponsors APS uit Hoboken, Autajon uit Wommelgem, Loodgieter Maes.
Onze volgende wedstrijd komt er snel aan, nu woensdag om 19.00 uur spelen onze vrouwen een inhaalwedstrijd tegen FC De Kempen, supporters wees op post want als we deze wedstrijd kunnen winnen klimmen we op naar een vierde plaats in de rangschikking, een plaats die bij het eindbilan nog wel eens belangrijk zou kunnen worden.
Deel dit artikel met vrienden

Gelijkaardige artikels

Vernieuwde website

Vernieuwde website

Bezoek onze vernieuwde website voor al het laatste nieuws omtrent het meisjes- en vrouwenvoetbal.   https://www.kbs-vrouwenvoetbal.be/

Lees meer