Wedstrijdverslag 7/10/17: Maria Ter Heide – KBS Vrouwen (2-1) | Jeugdopleiding K. Berchem Sport

Jeugdopleiding K. Berchem Sport

Nieuws

Wedstrijdverslag 7/10/17: Maria Ter Heide – KBS Vrouwen (2-1)

📁 Vrouwen 🕔09.oktober 2017
Wedstrijdverslag 7/10/17: Maria Ter Heide – KBS Vrouwen (2-1)
Zaterdag 7/10/2017, onze dames moesten om 14.00 uur aantreden op en tegen Maria Ter Heide. Wat een voetbalfeest diende te worden (Maria Ter Heide stond pas 13de) ontaarde in een horrormatch.
Het begon nochtans heel goed, na 12 minuten gaf Joyce een splijtende voorzet vanop links en de bal werd binnengewerkt door een verdedigster van Maria Ter Heide, een own goal pur sang.
Maar wat er toen gebeurde weet niemand, maar onze dames stonden stil, het was alsof Merlina met de parafix was langs geweest en onze speelsters had stilgezet. Dit bleef zo heel de eerste helft, hierdoor kon Maria Ter Heide nog tweemaal scoren, en dit na 25 minuten en na 30 minuten. Hierdoor gingen onze dames de rust in met een 2-1 achterstand, dit was uiteraard een niet voorzien scenario.
Na de rust zat er wel beterschap in en kregen we nog goed spel te zien, sommige speelsters konden ineens terug bewegen, sommige lukte het nog niet om te lopen en de bal te veroveren. Al bij al toch nog een goede tweede helft maar spijtig genoeg konden onze ladies niet meer scoren en bleef de stand op 2-1 steken.
We kunnen niet stellen dat Maria Ter Heide verdient heeft gewonnen maar onze leeuwinnen maakten ook geen aanspraak op de overwinning.
Dus met 0 punten terug naar Berchem, dit zijn heel dure punten en zouden bij de eindafrekening wel eens kunnen doorwegen.
Hopelijk kunnen onze leeuwinnen zich herpakken nu zaterdag 14 oktober thuis tegen Weelde om 15.00 uur. Hier zullen de drie punten heel belangrijk zijn om ze in Berchem te houden, daarom supporters wees op post om onze leeuwinnen in beweging te houden.
Met dank aan onze trouwe partners APS Hoboken en Autajon Wommelgem voor hun onvoorwaardelijke steun.
Deel dit artikel met vrienden