Wedstrijdverslag zaterdag 11/11/2017 KFC Zwarte Leeuw – KBS vrouwen (2-2) | Jeugdopleiding K. Berchem Sport

Jeugdopleiding K. Berchem Sport

Nieuws

Wedstrijdverslag zaterdag 11/11/2017 KFC Zwarte Leeuw – KBS vrouwen (2-2)

📁 Vrouwen 🕔14.november 2017
Wedstrijdverslag zaterdag 11/11/2017 KFC Zwarte Leeuw – KBS vrouwen (2-2)
Zaterdag 11/11/2017, wapenstilstand in België, en dat hebben onze dames heel letterlijk opgevat.
We maakten de verplaatsing naar Zwarte Leeuw, Rijkevorsel, in principe een makkelijke verplaatsing voor onze leeuwinnen. Maar niets was minder waar zoals al gezegd het was wapenstilstand en dat lieten onze dames duidelijk merken op het veld. Geen inspiratie, naar vergelijking met verleden week geen voetbal. Hoewel de match fantastisch begon, na 5 minuten kon Kendra al scoren. Onze leeuwinnen konden deze voorsprong behouden tot de 20 ste minuut, dan kon Zwarte Leeuw tegenscoren, en op basis van het spel meer dan verdiend. We kabbelden dan verder naar de 67 ste minuut waar Kendra de 1-2 kon binnentikken maar twee minuten later stonden de bordjes terug gelijk. Onze leeuwinnen konden dan absoluut geen aanspraak meer maken op de overwinning, integendeel Zwarte Leeuw was de betere ploeg, gelukkig kon Lotte haar doel vrij houden en werd de eindstand 2-2.
Dat dit een slechte zaak was met het oog op het kampioenschap dat was duidelijk, na verleden week hadden we het kampioenschap volledig terug in handen, nu is dat weer een pak minder en moeten we hopen dat Oevel steken laat vallen.
Hopelijk kunnen onze dames tegen Moldavo terug de draad opnemen en ons terug zwierend voetbal brengen en vechtlust en de drang om te winnen, wapenstilstand is immers voorbij dames, we kunnen er terug voor gaan.
We danken uiteraard onze trouwe partners die ons in goede en slechte tijden steunen, APS uit Hoboken en Autajon uit Wommelgem.
Zaterdag 18/11/2017 spreken we af in Mol om 10.00 uur voor de revanche en revival van onze dames. Supporters op post.
Deel dit artikel met vrienden